Latterlig enkelt, latterlig godt

Om mat og vertinnerollen – og en stor dose husholdningstips

Nærmere 100 oppskrifter fordelt på kapitlene Hverdag, Helg, Desserter og Fest.

Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen – eller enkle retter å lage til mange på fest. Men mest av alt har hverdagsmaten fått sin plass.

<a href="http://www great site.bokkilden.no/SamboWeb/enkeltSok.do;jsessionid=DA4B28943807FCA9BD1FAC60F53C8BC6.node6?enkeltsok=9788248914891″ target=»_blank»>Kjøp Latterlig enkelt, latterlig godt her.

Hver oppskrift har en egen historie som Anne-Kat. raust deler, enten det er noe hun snappet opp på kjøkkenet som barn eller en anekdote fra en festmiddag hun har servert. Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende husholdningstips til alt fra hvordan du kan fjerne vond lukt i kjøleskapet til hvordan du kan hindre melk å koke over. Alt med en passelig dose humor, som Anne-Kat. er så kjent for. Bli en mesterkokk på kjøkkenet du også, det er latterlig enkelt.

Anne-Kat om historien bak boken Latterlig godt, latterlig enkelt (vg.no)

Anne-Kat lager helst middag på 15 minutter (godt.no)